Skip to content

Een visie op verandering

Sinds een aantal jaren vormt Mirjam mare samen met Petulia van Tiggelen Verhaal op Maat Producties. Verandertrajecten die starten vanuit een theatrale vertelvoorstelling, dat is de aanpak van Verhaal op Maat.

Binnen uw bedrijf, instelling of organisatie dienen zich veranderingen aan: een fusie, een reorganisatie, nieuw beleid of op het gebied van interne communicatie. U wilt de noodzaak van de verandering zichtbaar maken en draagvlak creëren.

De aanvullende werksessie brengt het eigen verhaal op gang. Vanuit reflectie en verdieping wordt de eerste stap naar een daadwerkelijke verandering gezet.

Bewustzijn is de eerste stap naar verandering

Wat wij met Verhaal op Maat Producties willen bereiken is een gevoelservaring; dat je als medewerker ervaart wat je met jouw gedrag oproept bij de ander. De vorm die we daarvoor gebruiken is een spiegelende,theatrale vertelvoorstelling met aanvullende, uitgebreide training.Daarnaast is het mogelijk om ter ondersteuning audiovisuele middelen in te zetten, zoals educatieve filmpjes of geluidscollages met mogelijk gebruik van het intern netwerk.

Lees meer op de website van Verhaal op Maat.

Back To Top