Ga naar hoofdinhoud

Workshops

Mirjam Mare geeft diverse workshops verhalen vertellen en trainingen om bedrijfsprocessen te ondersteunen of helder te krijgen. Speciaal geschikt voor deskundigheidsbevordering in onderwijs, festivals, culturele evenementen en voor alle mensen die willen leren een goed verhaal te vertellen.

Wil men puur het vertellen (en het pure vertellen!) onder de knie krijgen? 
Is het als entertainment bedoeld met eventueel een serieuze ondertoon, of wil men dieper op de materie van het vertellen ingaan? De Kunst van Het Verhalen Vertellen is geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Wilt u de gevoelens en meningen over de veranderingsprocessen binnen uw organisatie op een veilige en effectieve manier boven water krijgen? Wilt u handvatten om het ingezakte vuur in uw bedrijf of instelling weer brandend te krijgen? Wilt u inzicht in sociale en/of communicatieve processen?
Een goed gekozen verhaal, verteld door Mirjam Mare, is de opmaat voor een workshop waarin de mensen hun eigen verhaal kunnen vertellen. Kijk op Verhalen in werksessies voor meer informatie.

Wilt u aan den lijve ervaren hoe communicatie werkt zonder in theorieën verstrikt te raken?
Wilt u in uw organisatie elkaar eens op een andere manier ontmoeten, namelijk via ieders eigen verhaal? Zijn er specifieke vragen op het terrein van communicatie en/of presentatie die in uw organisatie spelen? Kijk op Presentatie en Communicatie voor een algemene opzet van zo’n training.

Wilt u een jarige, een jubilaris of iemand die afscheid neemt op een bijzondere manier in het zonnetje zetten?
Bent u nieuwsgierig naar de verhalen die over deze persoon te vertellen valt? Wilt u iedereen daarbij ook actief betrekken op een ludieke wijze? In Ter Lering en Vermaak staat een voorbeeld van zo’n sessie.

 

De groepsgrootte kan variëren van 4 tot 100 pers. Hoe groter de groep hoe meer het een demonstratie gaat worden met interactieve elementen. En uiteraard hoe kleiner de groep, hoe individueler er op elke persoon kan ingegaan worden.

Ook individuele begeleiding is mogelijk: intensief, maar zeer leerzaam.

Back To Top