Skip to content

Vertelvoorstellingen voor vele gelegenheden

Mirjam Mare verzorgt professionele vertelvoorstellingen, die geschikt zijn voor zowel theater, congres, bedrijfsfeest, reorganisatie, als ook voor diner, jubileum, bruiloft, verjaardag enz. Haar verhalen kenmerken zich door de verrassende wendingen, de licht absurdistische humor en altijd een stevige plot.

Haar voorstellingen variëren van 20 minuten tot avondvullend, vinden plaats in huiskamer tot congresgebouw, worden gespeeld voor 5 tot 500 personen.

Zij heeft een repertoire van meer dan zestig verhalen, en in goed overleg worden de juiste verhalen gezocht die passen bij uw thema. Een eigen theatrale plek wordt gecreëerd door een decor met drie meesterlijk beschilderde doeken van de hand van José op ten Berg.

 

De techniek neemt Mirjam Mare zelf mee in de vorm van een sfeervolle theaterverlichting en professionele geluidsapparatuur. De voorstelling krijgt een extra dimensie als Mirjam Mare muzikaal begeleid wordt door Wolfram Reisiger. Piano, fagot en accordeon worden ingezet om de verhalen nog mooier tot leven te brengen.

Theatertje Thuis

Optredens kunnen verzorgd worden in het atelier van Mirjam Mare in een intieme sfeer voor ± 10 mensen.

Kosten

De prijs is afhankelijk van groepsgrootte, tijdsduur, ruimte en doelgroep. Neem contact op voor een offerte op maat.

Back To Top