skip to Main Content

Workshops en trainingen Storytelling

Voor organisaties in bedrijfsleven, onderwijs- en zorginstellingen en andere non-profitorganisaties heeft Mirjam Mare aansprekende trainingen ontwikkeld.

Wilt u in uw organisatie elkaar eens op een andere manier ontmoeten, namelijk via ieders eigen verhaal? Zijn er specifieke vragen op het terrein van communicatie en/of presentatie die in uw organisatie spelen?

Mirjam Mare staat bekend om de levendige manier waarop ze met mensen werkt. Haar aanpak wordt als zeer inspirerend en zorgvuldig ervaren. Ook individuele begeleiding is mogelijk. Elke training is uniek en wordt op maat gesneden. De vraag van uw kant bepaalt uiteindelijk de vorm en inhoud van de sessie.

Een mogelijke opzet

Ontdek de stilte van de reiger Terug naar de basis 

Door een stilte te creëren verwerf je de grootst mogelijke zeggingskracht. De woorden en ondersteunende gebaren krijgen op die manier de juiste natuurlijkheid en vanzelfsprekendheid.

Werkwijze: Visualisatietechnieken en Tai Chi oefeningen ( bewegingen op ademhaling) bundelen in al hun stilte en concentratie een krachtige energie.

Maak de tijger in u wakker Werk met vuur

Passie is de grondslag van overdracht. Pas als jezelf overtuigd bent van wat je te vertellen hebt, zowel wat betreft de inhoud als je uitstraling, kun je anderen bezielen. Boor de bron aan van je eigen potentiaal.

Werkwijze: Via bewustwording van je lichaamstaal, de nuances van je stem, de impact van je uitstraling wordt onderzocht waar de kracht van jouw bezieling ligt. Je lijf en je stem zijn de belangrijkste instrumenten voor overdracht, en die kun je trainen.

Gouden Haan ontwaakt Contact vanuit openheid

Durf te luisteren en durf te spreken. Ga een verbinding aan met je publiek. Reik met onbevreesde openheid naar de anderen, vang signalen op, verwerk ze intuïtief zodat je voortdurend je manier van presenteren kunt bijstellen. Zo ontstaat werkelijk contact.

Werkwijze: De energievelden, die mensen uitstralen, zijn via oefeningen tastbaar te maken. Hierbij wordt geput uit theatertechnieken, vertelopdrachten, korte presentatiemomenten.

Voor wie

Bedrijfsleven, onderwijs- en zorginstellingen en andere non-profitorganisaties.

Groepsgrootte: tot 20 pers.

Back To Top