Ga naar hoofdinhoud

Een combinatie van training en amusement

Stel, u bent met 100 mensen personeel en u wilt ze aan den lijve laten ervaren hoe communicatie werkt. U wilt dat ze er iets van opsteken, maar tegelijkertijd wilt u dat ze een leuke middag hebben, waarop ze actief met elkaar bezig zijn. 

Stel dat Mirjam Mare met alle 100 tegelijk begint en voordat ze er erg in hebben zijn ze tot hun eigen verbazing beland in spreekkoren, met passende gebaren en mimiek. Na 15 minuten gaat de meerderheid zitten en met de overgebleven ± 30 man / vrouw gaat ze dieper in op communicatie-vaardigheden via nonverbale opdrachten, expressie-mogelijkheden. De toeschouwers blijven betrokken via uitleg en demonstratie, er volgen korte presentatie-momenten. Na een half uur gaan er onder daverend applaus zo’n 20 mensen zitten en worden er 10 mensen uitgenodigd nog een stapje verder te gaan.

Stel dat Mirjam Mare met deze ‘masterclass’ via vertelopdrachten tot presentaties weet te komen waarin onvermoede kanten van de deelnemers naar voren komen, en tegelijk het publiek inzicht krijgt in hoe deze overdracht, deze communicatie tot stand wordt gebracht….

Stel dat de tijd voorbij vliegt, en Mirjam Mare aan het eind van de middag de tijd laat stil staan door zelf een paar prachtige verhalen te vertellen….

Stel dat dat mogelijk is…

Geschikt voor bedrijven en andere instellingen, maar ook in de particuliere sector.

Groepsgrootte: van 10 tot 100 pers.

 

Een orginele, actieve manier om uw feest vorm te geven

Dit concept is aan te passen aan bijvoorbeeld een koperen /zilveren/ gouden bruiloft of een afscheid of jubileum, waarin uiteraard de opdrachten / oefeningen in het teken staan van de feesteling(en).

Mirjam Mare laat de persoon in kwestie opbloeien uit de verhalen, die de gasten onder haar begeleiding vertellen.

Back To Top